Max

Ohjelmien päivittäminen omassa ympäristössä   

Office

 

Max tuotteet
Tuki
Yhteystiedot
 
 
 
 
 
 
   

Kysy asennusohjelma meiltä >>>

 

Tässä ohjeessa tietoa siitä, miten päivität Max ohjelmia kun ajat niitä esimerkiksi Microsoft Terminal Serverin kautta. Ohje on suuntaa antava.

 

  1. Ympäristön rakentaminen kun ajat ohjelmia etäkäyttönä
Ohjelmille on luotava eri ajoympäristöt käyttäjistä riippuen. Esimerkiksi huoltohenkilöille on luotava oma ajoympäristö omilla .exe tiedostoilla ja omalla MXLocal.INI tiedostolla. MXLocal on ohjaustiedosto, jonka parametreja muutat MaxSettings ohjelmalla. Ota aina varmuuskopio jokaisesta MLocal tiedostosta. Jokaiselle ajoympäristölle luodaan myös omat \template\ohjelma hakemistot, joihin laitat raportit jotka käyttäjä tarvitsee. \templates hakemistossa on oltava kaikki asennuksen yhteydessä asennetut tiedostot.
 
  2. Ajoaikaisten ohjelmien päivittäminen
Kopioi kaikki .exe loppuiset ohjelmat backup hakemistoon. Korvaa tämän jälkeen uudet ohjelmat. Kopioi aina MaxOffice.mes tiedosto, tästä ei tarvitse ottaa kopiota.
 
  3. Raporttien päivittäminen
Raportteja luodaan usein asiakaskohtaisesti, joten näitä ei kannata päivittää automatiikalla. Ota aina varmuuskopiot ennen kuin päivität raportteja. Raportit ja erilaiset pohjat (lasku, lähete e-viestit jne) löytyvät \templates hakemistosta. \templates hakemiston alla on eri ohjelmien raporttipohjat. Esimerkiksi \templates\MaxService sisältää kaikki huollonhallinnassa käytössä olevat raportit. Raportit ovat .rtf, .xml, .fin, .eng, .swe ja .war nimisiä. Raporteissa ei ole muita versionumeroita kuin päiväys. SQL server raportit alkavat SQL kirjainyhdistelmällä, esimerkiksi SQLHuoltomäärät asiakkaittain.rtf näkyy huollonhallinnassa "Huoltomäärät asiakkaittain" raporttina valikossa