Max

 

Office

 
 

Max tuotteet
Tuki
Uutiset
Lisätietoa
Yhteystiedot

Visual Software home page

 
   

Lyhyet vanhat uutisotsikot


 

 MaxService On-line 10.2004
tarjoaa vaivattoman linkin asiakkaillesi
>>>


 Kodinkonehuolto Soini Oy 6.2004
Max huollonhallinnan asiakaskunta kasvaa ripeästi. Uutena asiakkaana Kodinkonehuolto Soini Oy Euralla. Lisää tietoa yrityksestä saat tästä
>>>.


 Logistiikka 5.2004
Yhteys kuljetusyrityksiin on nyt osa MaxService ohjelmistoa. Huoltopyynnön hyväksyminen tain työn valmistuminen luo automaattisesti viestin kuljetuksia hoitavalle yritykselle. Näin tehostat, helpotat ja nopeutat tiedon käsittelyn.


 HP PUMA yhteys 3.2004
Tulevaisuus on nyt nykypäivää! Olemme toteuttaneet HP PUMA yhteyden MaxService-ohjelmaan. Näin asiakkaamme saavat automatiikalla huoltopyynnöt tietokantaan. Samalla kun työ hyväksytään lähtee PUMA järjestelmän kuittaus työn hyväksymisestä. Huoltotyön valmistuessa lähtee myös tieto HP:lle.

Järjestelmällä tehostetaan huoltotöiden käsittelyä oleellisesti sekä asiakkaan huoltoyrityksen, päämiehen ja huolintaliikkeen kannalta.


 SKKH piiripäivät 13.3.2004
Olemme mukana huoltoalan Suomen Kodinkonehuoltoliiton piiripäivillä 13.3. Tuusulan Krapinhovissa. Olethan sinäkin mukana saamassa uutta ja ajankohtaista tietoa.


 Uusia asiakkaita 2.2004
MaxOffice asiakkaisiin liittyivät helmikuun aikana mm. FixForum Epoossa. FixForum on HP valtuutettu huoltoliike jolle myös asennetaan uusi Puma yhteys. Yhteydellä saadaan huoltopyyntöjä ja kuitataan ne takaisin HP:n järjestelmään.


 MaxService huoltolaukku 2.2004
Olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet teknikoiden käyttöön tarkoitetun huoltolaukun. Nyt voi teknikko avata huoltotyön tiedot, hakea laitteeseen liittyviä huoltotietoja, tulostaa kuitteja ja rahastaa asiakkaita heti. Mukana luonnollisesti tuki kaikille pankki- ja luottokorteille, varmennus ja tietojen suora päivitys tietokantaan. Huoltoyritys parantaa ja nopeuttaa sekä asiakaspalvelua että rahan kiertoa tällä ratkaisulla. Lisää tietoa tästä.


 Uusia asiakkaita 1.2004
Oy EuroTool Ab (lasermerkintälaitteiden maahantuonti, myynti ja huolto) ja Kokkolan Kodinkonehuolto ottivat heti alkuvuodesta käyttöön MaxService huollonhallinta ja MaxOffice ohjelmistot.


 SMS hinnoittelu 1.2004

SMS viestien hinnat laskivat vuoden 2004 alusta. E-viestejä lähetät melkein jokaisesta ohjelmistosta: Huollonhallinnassa tiedotat työn vastaanottamisesta sekä työn valmistumisesta, lähetät huoltotilaus- ja huotoraportit asiakkaille PDF-dokumentteina. Laskutuksessa voit lähettää vedoksen tai lopullisen laskun asiakkaalle PDF-muotoisena yhdellä napin painalluksella. Muistathan, että sähköposti kuuluu aina Max-ohjelmistoihin. Toisin sanoen se on ilmainen!


 MaxOfficeen uusittu laskutus ja reskontra

Mittavan kehitystyön tuloksena on helppokäyttöinen ja luotettava uusi laskutus ja reskontra. Ohjelmassa on nyt selkeä reskontran hallintaruutu erittäin monipuolisilla hakumahdollisuuksilla, nopea laskutusohjelma (mm. laskut monella kielellä ja laskuhistoriasta kopiointi). Nautikulma Turussa on ensimmäinen käyttäjä. Lisää tietoa tästä.


 Suositusta MaxServicestä uusi laajempi versio

Nyt mukana on ostotarpeiden seuranta, jolla hallitset asiakkaiden ja huoltoteknikoiden tilaamat varaosat. E-viestit ovat tässä luonnollisessa asemassa: kun varaosa saapuu saat tilaajalle automaattisesti sähköposti- ja / tai kännykkäviestin.

Toinen suuri uutuus on vuokralaitteiden hallinta. Voit nyt määritellä laitteen sisään osto hinnan, kuukausivuokrat ja vuokraajan pituuden. Kirjaa laitteeseen liittyvät huoltokulut omalla huoltoluokalla, jolloin saat automaattisesti ulos raportin josta näkyy laitteen kate.


 Eget AB pelaa luotettavasti

European Game & Entertainment Technology Ltd Ab, luo menestyksekkäitä Internet pelejä, joiden luonteeseen kuuluu nopeus sekä luotettavuus. Eget Ab piti luonnollisena, että sovellus pitää testata ratkaisulla, joka on tehty juuri Internet sovelluksien testausta varten.


E-viestit  
Suosittu E-Notify ohjelma palvelee nyt monta erilaista käyttäjää. Uusi MaxService versio hyödyntää sitä sähköpostiviestien ja SMS-viestien lähettämisessä, kun työ on vastaanotettu, sitä huolletaan tai työ on valmistunut.


MaxService versio 3.8x  
Nyt se on totta. Uusi MaxService versio lukuisilla ennen näkemättömillä ominaisuuksilla on nyt valmis. Ensimmäisinä käyttäjinä Seinäjoella toimiva Lakeuden keskushuolto ja Salossa toimiva Salon Matkapuhelinhuolto.

Molemmat ovat myös päätyneet MaxOffice ja MaxPos tuotteisiin. MaxServicehän on erittäin tiiviisti integroitu sekä reskontraan että kassaan.